BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ:

GERİ DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK OLAN MELİKGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİMLE BİLİNÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

VALİ ELDİVAN’DAN BAŞKANIMIZ MEMİŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şair Gündoğan, Halk Edebiyatı’na Işık Tuttu

Kural İhlali Yapana Anında Müdahale

Başkan Büyükkılıç’tan Siyasi Partilerin Meclis Üyelerine Ziyaret

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

“Sakarya için birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz”

Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek 31 Mart seçimlerinin ardından Yeni Başkanlık döneminde Büyükşehir Belediyesi Nisan Meclis toplantısına katıldı.

BAŞKAN ALTAY: “ALTTAN GEÇİŞ VERDİĞİMİZ FIRAT CADDESİ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI’NI MAYIS BAŞINDA TAMAMEN HİZMETE AÇMIŞ OLACAĞIZ”

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Bahçesaray mahallesindeki TOKİ konutlarının park sulama alt yapılarını hazırlıyor.

Osmangazi İlkokulu - Ortaokulunun düzenlemiş olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi 109. yıl dönümü

Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI'YI AĞIRLADI

ESKİPAZAR AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Alemdar: “Sakarya turizmde yeni bir ivme kazanacak”

AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle İlçemizde Belediye Başkanımız Sn. Av. Mustafa İlmek, İlçe Kaymakam Vekili Sn. Mustafa Çolak, İlçe protokolü, halkımız

BAŞKAN CIVA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Büyükşehir Meclisi’nden “Suya Yüzde 30 İndirim” Kararı

BAŞKAN CIVA İLÇEMİZE GELEN GURBETÇİLERİMİZİN VE HALKIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ.

BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ:

VALİ ELDİVAN’DAN BAŞKANIMIZ MEMİŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şair Gündoğan, Halk Edebiyatı’na Işık Tuttu

Kural İhlali Yapana Anında Müdahale

Başkan Büyükkılıç’tan Siyasi Partilerin Meclis Üyelerine Ziyaret

“Sakarya için birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz”

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI'YI AĞIRLADI

ESKİPAZAR AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Alemdar: “Sakarya turizmde yeni bir ivme kazanacak”

AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

BAŞKAN CIVA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Büyükşehir Meclisi’nden “Suya Yüzde 30 İndirim” Kararı

KURUM MÜDÜRLERİMİZ'DEN BAŞKAN CIVA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ESKİPAZAR MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDİRESİ TÜLAY EKEMEN KESKİN'DEN BAŞKAN CIVA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Şükrü Dursun'un öncülüğünde Kayseri'de faaliyet gösteren Otel İşletmecileri, Turizm Acenteleri, Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Medya Mensupları İncesu İlçemizin

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesini tebrik ettik.

İncesu Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek başkanlığında gerçekleştirildi. Alınan kararların ilçemize hayırlar getirmesini

“Birliktelikle şehrimizi gelecek hedeflerine ulaştıracağız”

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarımızda yabani ot temizliği ve bakım çalışmaları başladı.

BELEDİYEMİZİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ