Tarih: 12.10.2024 09:12

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret sırasında, yerel yönetim uygulamaları ve belediyeler arası iş birliği konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Görüşmede, belediyelerin hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkili hizmet sunabilmek amacıyla yapılabilecek projeler üzerine konuşuldu.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, misafirperverliği için Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a teşekkür ederken, iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, günün anlam ve önemine binaen Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a İlçemizin Simgesi Olan Şucıkan maketini hediye etti.
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git