Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti.

CHP 12.10.2024 09:12:39 0

Ziyaret sırasında, yerel yönetim uygulamaları ve belediyeler arası iş birliği konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Görüşmede, belediyelerin hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkili hizmet sunabilmek amacıyla yapılabilecek projeler üzerine konuşuldu.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, misafirperverliği için Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a teşekkür ederken, iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, günün anlam ve önemine binaen Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a İlçemizin Simgesi Olan Şucıkan maketini hediye etti.
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum’u makamında ziyaret etti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ´TAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

HALK SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Büyükşehir, Kış Sezonu Öncesi Hobi Parkı’nda Tüm Hazırlıklarını Tamamladı

SORUNSUZ ÜSTYAPI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR