Tarih: 23.10.2024 21:01

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret esnasında, ilçemizin ve bölgenin kalkınmasına yönelik konular ele alındı.
Görüşme, yerel kalkınma ve bölgesel sorunların çözümü konusunda iş birliği olanaklarının değerlendirilmesi açısından verimli geçti.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git