Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

CHP 23.10.2024 21:01:04 0

Ziyaret esnasında, ilçemizin ve bölgenin kalkınmasına yönelik konular ele alındı.
Görüşme, yerel kalkınma ve bölgesel sorunların çözümü konusunda iş birliği olanaklarının değerlendirilmesi açısından verimli geçti.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ NÂZIM KÖKSAL, PAZAR YERİ ESNAFI VE KÖYLÜ PAZARI ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Alaçatı Wind Fest ile rüzgar ekim ayında gençler ve çocuklar için esecek!

BELEDİYE EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

Büyükşehir’den ‘Mavi Dil’ Hastalığına Karşı Mücadele