Tarih: 04.10.2024 19:35

Bolu Belediyesi 147. kuruluş yıldönümünü açılışla kutlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Özcan: İmaret Meydanı Açılış Töreni’ne tüm halkımız davetli

Bolu Belediyesi, 147. kuruluş yılını İmaret Meydanı açılışıyla taçlandıracak. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluluları 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleşecek İmaret Meydanı Açılış Törenine davet etti.

1877 yılında kurulan Bolu Belediyesi, 5 Ekim cumartesi günü 147. Kuruluş yıldönümünü, Bolu’ya kazandırdığı İmaret Meydanı’nın açılışıyla kutlamaya hazırlanıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün yapılan Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Birleşi’minde, İmaret Meydanı için 5 Ekim’de açılış töreni düzenleyeceklerini duyurdu. Bolu halkını açılışa davet eden Özcan,“5 Ekim, Belediyemizin kuruluş yıldönümü. 5 Ekim 1877’de kurulduğuna göre 147. yılımızı kutlayacağız.  İmaret Meydanını tamamlamıştık. Meydana 16 Türk devletinin bayrağını astık. Önünde de biraz merak uyandıran bir heykel var. Ne olduğunu o gün göreceğiz. Ben meclis üyelerimizi ve tüm halkımızı 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz İmaret Meydanı açılış törenine bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bolu,Bolu Belediyesi

Orjinal Habere Git