CHP 4.10.2024 19:35:14 0

Özcan: İmaret Meydanı Açılış Töreni’ne tüm halkımız davetli

Bolu Belediyesi, 147. kuruluş yılını İmaret Meydanı açılışıyla taçlandıracak. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluluları 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleşecek İmaret Meydanı Açılış Törenine davet etti.

1877 yılında kurulan Bolu Belediyesi, 5 Ekim cumartesi günü 147. Kuruluş yıldönümünü, Bolu’ya kazandırdığı İmaret Meydanı’nın açılışıyla kutlamaya hazırlanıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün yapılan Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Birleşi’minde, İmaret Meydanı için 5 Ekim’de açılış töreni düzenleyeceklerini duyurdu. Bolu halkını açılışa davet eden Özcan,“5 Ekim, Belediyemizin kuruluş yıldönümü. 5 Ekim 1877’de kurulduğuna göre 147. yılımızı kutlayacağız.  İmaret Meydanını tamamlamıştık. Meydana 16 Türk devletinin bayrağını astık. Önünde de biraz merak uyandıran bir heykel var. Ne olduğunu o gün göreceğiz. Ben meclis üyelerimizi ve tüm halkımızı 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz İmaret Meydanı açılış törenine bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bolu,Bolu Belediyesi

Çanakkale Belediyesinin Verimlilik Proje Ödüllerine Başvurusu Değerlendiriliyor

Ortahisar Belediyesi, Küçük Dostlar Kliniği’nin kapılarını öğrencilere açtı

Çorlu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı