Belediyemiz Teknik Personeli Tarafından Sağlık Tesislerinin Deprem Risk Analiz Raporları Hazırlıyor

Çanakkale Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü teknik birim personelleri tarafından, sağlık tesislerinin deprem risk analiz raporlarının hazırlanması amacıyla bir dizi çalışma yürütülüyor.

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Sağlık İl Müdürlüğü arasında düzenlenen iş birliği protokolü kapsamında, il merkezinde Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı 24 sağlık tesisinde tahribatlı ve tahribatsız yöntemler ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda deprem risk analiz raporları hazırlandı.

Teknik ekip, ilçelerde bulunan 12 sağlık tesisinde de saha çalışmaları ve bilgisayar ortamında gerçekleştirilen analizler ile bina deprem risk analiz raporlarının hazırlanması çalışmalarına devam ediyor.

22.10.2024 11:44

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

ÜNYE YENİ SANAYİ SİTESİNDE SÜREÇ BAŞLADI

“Sakarya’da kadınlar ve çocuklar artık toplu taşımaya istedikleri yerde binip inebilecek”

Yusuf Alemdar ‘hayırlı olsun’ diyerek müjdeyi verdi: 2 ilçeye spor salonu ve mahallelere futbol sahası

KENTFEST´TE SUAVİ AYDIN VE TANIL BORA İLE "MESELEMİZ ANKARA" SÖYLEŞİSİ

Büyükşehir Belediyesi hasta ve hasta yakınlarının yanında

BAŞKANIMIZ İBB MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

ÇEŞME BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE ANLAMLI DESTEK: “HOŞ GELDİN BEBEK SETİ”

MANSURLU'DA ALTYAPI TAMAMLANIYOR

ALANYA KİTAP FUARI'NA YOĞUN İLGİ

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale İlanı

Kal-e Dijital Maskot Tasarımı Yarışması Başvuruları Başladı

Atakum’daki okullarda meyve ağaçları yetiştirilecek

“Cumhuriyet Koşusu” ile bayram coşkusu başladı

Esenyurt’ta Güçlü Kadın Güçlü Esenyurt Çalıştayı Düzenlendi...

Patilerin Festivali Can Dostlara Yuva Oldu

TOROSLAR’DA GENÇLER DOĞADA BULUŞTU

Elbistan’ın İçmesuyu Geleceğini Güvence Altına Alacak Dev Yatırım Başladı

"Kırmızıdan Beyaza: Pamuk ve İsot Temalı Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı"

Hacımercan ve Uzunkum’a bin 200 metrelik yeni atıksu hattı

Yapay Zekalı Radarla Hız Tespiti Başladı: 2 Saatte 1500 Araç Sorgusu Yapabiliyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Emlakçılar ve İnternet Cafeler Esnaf Odası Başkanımız Yusuf Selçuk Yıldırım’a bir ziyarette bulundu.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Ekipleri Zehir Tacirlerine Ağır Darbe İndirdi!

ÜNLÜ YAZAR ŞERMİN YAŞAR ORDULULARLA BULUŞACAK

Karasu Kurudere Mahallesi Revizyon Nazım İmar Planı

GÜZ DÖNEMİ KURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

İzmir ve Lübliyana kuraklıkla mücadelede güçlerini birleştiriyor