Belediyemiz Teknik Personeli Tarafından Sağlık Tesislerinin Deprem Risk Analiz Raporları Hazırlıyor

CHP 24.10.2024 11:56:39 0

Çanakkale Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü teknik birim personelleri tarafından, sağlık tesislerinin deprem risk analiz raporlarının hazırlanması amacıyla bir dizi çalışma yürütülüyor.

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Sağlık İl Müdürlüğü arasında düzenlenen iş birliği protokolü kapsamında, il merkezinde Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı 24 sağlık tesisinde tahribatlı ve tahribatsız yöntemler ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda deprem risk analiz raporları hazırlandı.

Teknik ekip, ilçelerde bulunan 12 sağlık tesisinde de saha çalışmaları ve bilgisayar ortamında gerçekleştirilen analizler ile bina deprem risk analiz raporlarının hazırlanması çalışmalarına devam ediyor.

22.10.2024 11:44

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

KENTFEST´TE SUAVİ AYDIN VE TANIL BORA İLE "MESELEMİZ ANKARA" SÖYLEŞİSİ

Büyükşehir Belediyesi hasta ve hasta yakınlarının yanında