Tarih: 24.07.2024 19:58

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Terzibaba Külliyesi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Facebook Twitter Linked-in

Tarih : 24 Temmuz 2024

Terzibaba Külliyesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Terzibaba Derneği ve Belediyemiz tarafından, Terzibaba Hazretleri Türbesi’nin karşısında yapımı devam eden, içerisinde Kur’an Kursu, misafirhane, kütüphane, taziye evi, gasil hane, bay-bayan mescit, cenaze namazı kılma alanı, bekleme salonu, aş evi, çocuk oyun alanı, kafeterya ve otopark alanı bulunacak olan, bölgemizdeki kültürel birikimin korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından da büyük bir değere sahip olacak olan Terzibaba Külliyesi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Orjinal Habere Git