Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Terzibaba Külliyesi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

MHP 24.07.2024 19:58:17 0

Tarih : 24 Temmuz 2024

Terzibaba Külliyesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Terzibaba Derneği ve Belediyemiz tarafından, Terzibaba Hazretleri Türbesi’nin karşısında yapımı devam eden, içerisinde Kur’an Kursu, misafirhane, kütüphane, taziye evi, gasil hane, bay-bayan mescit, cenaze namazı kılma alanı, bekleme salonu, aş evi, çocuk oyun alanı, kafeterya ve otopark alanı bulunacak olan, bölgemizdeki kültürel birikimin korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından da büyük bir değere sahip olacak olan Terzibaba Külliyesi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Başkan Esen Yeni Eğitim ve Öğretim Yılını Kutladı

Su Verimliliği Seferberliği ve Tedbirleri Eğitimi.

BAŞKANIMIZ, HASAN HÜSEYİN BOŞNAK’IN AİLESİ VE YAKINLARINA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKANIMIZ, ZABITA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 198. YILINI VE ZABITA HAFTASI'NI KUTLADI

BAŞKANIMIZ, ZABITA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 198’İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE ZABITA PERSONELİYLE BİR GELDİ

BAŞKANIMIZDAN, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ YAVUZ GÜNEY’E BAŞSAĞLIĞI MESAJI