Tarih: 04.10.2024 13:35

2024 YILI EKİM AYI MECLİS İLANI

Facebook Twitter Linked-in

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince; 2024 Yılı Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantıları 7 Ekim 2024- 26 Ekim 2024 Cumartesi tarihleri arasında yapılacaktır.

Belediye Meclisimizin Ekim Ayında yapacağı 8. Seçim Dönemi, 1.Yıl Toplantısında " Bütçe Görüşmeleri" yapılacağından toplantı süresi en çok yirmi gündür.

2024 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantı Gündemi aşağıda belirtilmiş olup, Toplantıların ilk birleşimi 7 Ekim 2024 Pazartesi Günü Saat 15.00'da  Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

GÜNDEM MADDELERİ

1- Esenyurt Belediyesi ile Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi ile Kardeş Kent İlişkisi Kurulması İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Dış İlişkiler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

2-Belediyemiz Adına Yurt İçi ve Yurt Dışı Hibe-Destek ve Fon Kaynaklarına Başvurma, Protokol İmzalama ve Projeyi Yürütmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Dış İlişkiler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Sıfır Atık Projesi Kapsamında Protokol İmzalanabilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Belediyemiz Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 1 Adet 2023 Model İveco Marka Kamyon Cinsi Aracın Hibe Olarak Kabul Edilmesine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi

5-İl Emniyet Müdürlüğü'ne Yer Tahsis Edilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 1 Adet Binek Aracın Tahsis Edilmesine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7-Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına 1 Adet Binek Aracın Tahsis Edilmesine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

8-Sulh Talebine İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

9-2025 Mali Yılı Performans Programına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

10-2025 Mali Yılı Yatırım Programına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

11-2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

Prof. Dr. Ahmet ÖZER

Esenyurt Belediye Başkanı