CHP 4.10.2024 13:35:17 0

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince; 2024 Yılı Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantıları 7 Ekim 2024- 26 Ekim 2024 Cumartesi tarihleri arasında yapılacaktır.

Belediye Meclisimizin Ekim Ayında yapacağı 8. Seçim Dönemi, 1.Yıl Toplantısında " Bütçe Görüşmeleri" yapılacağından toplantı süresi en çok yirmi gündür.

2024 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantı Gündemi aşağıda belirtilmiş olup, Toplantıların ilk birleşimi 7 Ekim 2024 Pazartesi Günü Saat 15.00'da  Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

GÜNDEM MADDELERİ

1- Esenyurt Belediyesi ile Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi ile Kardeş Kent İlişkisi Kurulması İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Dış İlişkiler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

2-Belediyemiz Adına Yurt İçi ve Yurt Dışı Hibe-Destek ve Fon Kaynaklarına Başvurma, Protokol İmzalama ve Projeyi Yürütmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Dış İlişkiler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Sıfır Atık Projesi Kapsamında Protokol İmzalanabilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Belediyemiz Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 1 Adet 2023 Model İveco Marka Kamyon Cinsi Aracın Hibe Olarak Kabul Edilmesine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi

5-İl Emniyet Müdürlüğü'ne Yer Tahsis Edilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 1 Adet Binek Aracın Tahsis Edilmesine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7-Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına 1 Adet Binek Aracın Tahsis Edilmesine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

8-Sulh Talebine İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

9-2025 Mali Yılı Performans Programına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

10-2025 Mali Yılı Yatırım Programına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

11-2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

Prof. Dr. Ahmet ÖZER

Esenyurt Belediye Başkanı

İstanbul,Esenyurt Belediyesi

Keşan Belediyesi’ne ait taşınmaz ihalesi gerçekleştirildi

2024 YILI EKİM AYI MECLİS İLANI

Manisa’da Tiyatro Sezonu Başlıyor!

Ahmet Akın, Halk Günleri kapsamında İvrindililerle buluştu

Başkan Seçer, İtfaiye Teşkilatı’nın “Afet İzleme ve Yönetim Sistemi Tatbikatı”nı İzledi

Kepez’den Ay Deresi havzasına kanal çözümü

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BASIN MENSUPLARIYLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI