Zincir Markette Tarihi Geçmiş Pirinç Ele Geçirildi

DİĞER 2.10.2024 23:19:44 0
Zincir Markette Tarihi Geçmiş Pirinç Ele Geçirildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde, zincir marketlerde tarihi geçmiş çok miktarda pirinç ele geçirildi. Sayımı yapılan pirinçler imha edildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, halkın sağlığını korumak ve haksız kazancın önüne geçmek amacıyla kent genelinde zincir marketlere yönelik denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerde tarihi geçmiş ürünler, ürünlerde kurtlanma, reyon ve kasa fiyat tutarlılığı ile hijyen koşulları kontrol edildi.

Denetimler sırasında bir zincir marketin reyonlarında tarihi geçmiş, böceklenmiş, bozulmuş, kurtlanmış ve sağlıksız koşullarda muhafaza edilen 649 kilogram pirinç ve 19 kilogram un tespit edilip el konuldu. Zincir market hakkında cezai işlem uygulayan zabıta ekipleri daha sonra gıda ürünlerini imha etti.

Mardin,Mardin Belediyesi

Eşbaşkanlarımızdan Dünya Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

MARSU, Bahçebaşı Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını Tamamladı

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINDAN 6 KİŞİYİ KURTARDI...