ZAFER BAYRAMI’NIN COŞKUSU ELVAN GÜNAYDIN KONSERİ İLE TAÇLANACAK

CHP 31.08.2024 19:10:46 0
ZAFER BAYRAMI’NIN COŞKUSU ELVAN GÜNAYDIN KONSERİ İLE TAÇLANACAK

İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu akşam Elvan Günaydın ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası unutulmaz bir konsere imza atacak

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyor. Etkinlikler kapsamında bugün İzmit Belediye Meydanında birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. 18.00-21.00 saatleri arasında çocuklar için renkli ve eğlenceli animasyon gösterileri yapılacak.

Zafer Coşkusu Yaşanacak

Saat 21.00’e geldiğinde ise muhteşem bir konserle zafer coşkusu yaşanacak. Sanatçı Elvan Günaydın ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, İzmitlilere unutulmaz bir konser verecek. İzmit halkı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla ve coşkuyla kutlayacak.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ İLE KIYI TEMİZLİĞİ

Kış Spor Okulları

BAŞKAN YILMAZ’A ARAZİ YOLU TEŞEKKÜRÜ