ZABITADAN FIRIN VE UNLU MAMÜLLER DENETİMİ

CHP 30.04.2024 18:25:31 0
ZABITADAN FIRIN VE UNLU MAMÜLLER DENETİMİ

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını koruma amacıyla şehir genelindeki fırın ve unlu mamuller işletmelerinde denetim gerçekleştirdi.

Toplum sağlığını tehdit edebilecek durumları önlemek adına düzenli denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, unlu mamuller üreten ve satan işletmelerde hijyen, ruhsat ve fiyat etiketi kontrolü gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle yapılan denetimler kapsamında, kurallara uymayan işletmelere tespit tutanağı düzenlendi, bazı işletmeler ise uyarıldı.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yetkilileri, bu denetimlerin halk sağlığını koruma adına önemli olduğuna değinerek; "Vatandaşlarımızın güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimizi titizlikle sürdüreceğiz. Ekmek ve unlu mamuller üreten işletmeleri düzenli aralıklarla denetliyoruz. Bu denetimleri toplum sağlığını riske atabilecek herhangi bir durumun önüne geçmek için gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Giresun,Giresun Belediyesi

MELİH SAVAŞ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Başkan Türkel: “Üreticiyi destekleyen projeler için hazırız”

Tahtakale Mahallesi'nde Sorunlara Hızlı Çözüm