ZABITA VE EMNİYETTEN ORTAK DENETİM

CHP 18.07.2024 17:52:18 0
ZABITA VE EMNİYETTEN ORTAK DENETİM
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle ortaklaşa Barlar Sokağı’nda motosiklet denetimi yaptı. Akşam saatlerinde trafiğe kapatılan bölgedeki park halinde bulunan motosikletler, polis gözetiminde çekici vasıtasıyla çekildi.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent disiplinini sağlamak için Barlar Sokağı’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube personeliyle ortak denetim gerçekleştirdi. Denetime, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ile 30 zabıta ve 20 polis katıldı. Yapılan uygulama neticesinde trafiğe kapalı alanda seyir veya park halinde bulunan 74 motosiklete İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından, 63 motosiklete de Zabıta Müdürlüğü ekiplerince cezai işlem uygulandı. Ayrıca 37 motosiklet ise çekiciyle bulundukları yerden kaldırıldı.

Antalya,Alanya Belediyesi

ZAFER BAYRAMI’NIN COŞKUSU ELVAN GÜNAYDIN KONSERİ İLE TAÇLANACAK

YALOVA BELEDİYESİ VE DSİ’DEN BALABAN DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Manisa, Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’na Hazırlanıyor