ZABITA TEŞKİLATI 198 YAŞINDA

CHP 8.09.2024 06:24:52 0
ZABITA TEŞKİLATI 198 YAŞINDA

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 198. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurluk Alanı'na çelenk sundu.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 198. yıl dönümü dolayısıyla Mustafakemalpaşa’da resmi tören düzenlendi.

Törene; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları, daire amirleri ve zabıta personelleri katıldı.

Törende konuşma yapan Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, “Kamu düzenini sağlamak, vatandaşlarımızın günlük hayatlarını güven ve huzur içinde sürdürebilmelerini temin etmek için Zabıta Teşkilatımız büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışıyor. Zorlu görevlerinizde karşılaştığınız her engeli aşarken, vicdanınızın ve adalet duygunuzun size rehberlik ettiğine inancımız tamdır. Sizler, ilçemizin sokaklarında düzeni ve huzuru sağlarken, aynı zamanda toplumumuzun birer neferi ve birer koruyucusu olarak örnek teşkil ediyorsunuz. Gece gündüz demeden, her türlü zorluğa göğüs gererek yürüttüğünüz bu kutsal görevde başarılarınızın devamını diliyorum. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yılı kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Törenin ardından Zabıta Teşkilatı Mustafakemalpaşa halkına karanfil dağıttı.

Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi

ESA’ya katılacak minikler için kuralar çekildi

MANSUR YAVAŞ POLATLI’DAKİ SAKARYA ZAFERİ KUTLAMALARINA KATILDI

"Kısa Bir Komşuluk" eserleri bu sergide