ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP 4.07.2024 19:47:11 0
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat etiketi ve yönetmeliğine uygunluk denetimleri gerçekleştirdi.

Yönetmeliğe göre, işyerlerinin giriş kapılarının önüne ve hizmet sunulan masaların üzerine, tüketicilerin kolaylıkla görebileceği ve okuyabileceği şekilde ürünlerin fiyatlarının yazılması gerekiyor. Bu kapsamda yapılan denetimlerde, işletmelerin bu kurallara uyup uymadığı titizlikle incelendi. Zabıta ekipleri, kurallara uygun davranan işletmelere teşekkür ederken, eksiklik tespit edilen yerlerde işletmecilere uyarılarda bulundu.

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, tüketici haklarını korumak ve şeffaf bir hizmet sunmak amacıyla bu denetimleri düzenli olarak sürdüreceğini belirtti. Denetimler sayesinde, tüketicilerin yanıltıcı fiyatlandırmalardan korunması ve işletmelerin daha adil bir rekabet ortamında faaliyet göstermesi hedefleniyor. Belediye, vatandaşlardan gelen şikâyetleri de dikkate alarak denetimlerini sıklaştıracağını vurguladı.

Yalova,Yalova Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ