Zabıta Ekiplerinden Okul Giriş Çıkışlarında Güvenlik Önlemi

AK PARTİ 30.09.2024 22:06:43 0
Zabıta Ekiplerinden Okul Giriş Çıkışlarında Güvenlik Önlemi
Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Ekipleri, sabah, öğle ve akşam okul giriş ve çıkış saatlerinde trafik denetimi yaparak öğrencilerin güvenliğini sağlıyor. Ekipler, okul önlerinde güvenliği sağlamak için aktif olarak görev yapıyor.
Başkan Adnan Öztaş konuyl a ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın güvenliği önceliğimizdir, bu konuda gerekli tüm tedbirleri alıyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Kamu Spor Oyunları’nda Şampiyon Osmangazi

BAŞKAN ALTAY: “KONYA’DA ÇOCUKLAR ÇEVRE DOSTU VE GÜVENLİ ULAŞIM MODELİYLE OKULLARINA GİDİYOR”

“Kahramanmaraş’ı Bir Spor Şehrine Dönüştürüyoruz”