Zabıta Ekiplerimizden Rutin Fırın Denetimleri

CHP 12.10.2024 20:04:04 0
Zabıta Ekiplerimizden Rutin Fırın Denetimleri

Dinar Belediyesine Bağlı Zabıta ekiplerimiz, ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarda denetim gerçekleştirmiştir.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun Talimatları Doğrultusunda Yapılan denetimlerde hijyen koşulları, gramaj kontrolleri ve diğer yasal mevzuatlara uygunluk titizlikle incelenmiştir.
Halk sağlığını korumak ve vatandaşlarımıza güvenli, kaliteli hizmet sunulmasını sağlamak amacıyla yapılan bu denetimlerde, eksikliği tespit edilen iş yerlerine gerekli uyarılar yapılmış ve cezai işlem uygulanmıştır.
Dinar Belediyesi olarak halkımızın sağlığı ve güvenliği her zaman önceliğimizdir. Denetimler, düzenli olarak devam edecektir.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜREL MİRAS ATAĞI ALANYA İPEĞİ MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Büyükşehir zabıta ekiplerinden seyyara geçit yok

Kemer Belediye Merkez Spor evinde galip