CHP 12.10.2024 20:04:04 0
Zabıta Ekiplerimizden Rutin Fırın Denetimleri

Dinar Belediyesine Bağlı Zabıta ekiplerimiz, ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarda denetim gerçekleştirmiştir.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun Talimatları Doğrultusunda Yapılan denetimlerde hijyen koşulları, gramaj kontrolleri ve diğer yasal mevzuatlara uygunluk titizlikle incelenmiştir.
Halk sağlığını korumak ve vatandaşlarımıza güvenli, kaliteli hizmet sunulmasını sağlamak amacıyla yapılan bu denetimlerde, eksikliği tespit edilen iş yerlerine gerekli uyarılar yapılmış ve cezai işlem uygulanmıştır.
Dinar Belediyesi olarak halkımızın sağlığı ve güvenliği her zaman önceliğimizdir. Denetimler, düzenli olarak devam edecektir.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda tur kapısını araladı

TEPEBAŞI'NDAN 'SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK FESTİVALİ'

2025 YILI MALİ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlisi olarak emekli olmuş ve faal olarak çalışan görevlilerle ilçemiz Şucıkan Dinlenme Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya gelindi.

“Adettendir Üretiyoruz” Atölyesi Konaklı Kadınlarla Buluştu

Büyükşehir’den Aksu’da 185 milyonluk altyapı çalışması

Şarampolspor Başkanı’ndan, Başkan Topaloğlu’na kutlama

DÜNYAYI KASIP KAVURAN OYUNUN TÜRK FİLMİ UYARLAMASI “TAKINTILAR”IN GALASINA BÜYÜK İLGİ