ZABITA EKİPLERİMİZDEN OKUL SERVİS ARAÇLARINA DENETİM

AK PARTİ 18.09.2024 15:08:34 0
ZABITA EKİPLERİMİZDEN OKUL SERVİS ARAÇLARINA DENETİM
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, okul servislerine yönelik denetim düzenledi. Denetimde, araçların okul servisi yönetmeliğine uygunluğu kontrol edildi.

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin ulaşımda güvenli ve sağlıklı bir hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilen denetimde birçok başlıkta inceleme yapıldı.

Eğitim Kampüsü girişinde önlem alarak servisleri denetleyen Zabıta ekiplerimiz, araç sürücülerinin ruhsat ve ehliyet kontrolü, ruhsatta belirlenen yolcu sayısı, araçlarda emniyet kemeri, güzergâh izin belgesi, klima, yangın söndürme tüpü, araç içinin temizliği ve uyarıcı yazıların olup olmadığı ile okul servisi yönetmeliğine uyup uymadıklarını kontrol etti.

Servis şoförlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmelerde de bulunan Zabıta Müdürlüğü personelimiz, yeni eğitim-öğretim yılının başladığı ilk haftadan itibaren, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelmelerini sağlamak için denetimlerine devam edecek.

Bayburt,Bayburt Belediyesi

Yusuf Alemdar Atatürk anıtı projesi için 3 seçenekli anketi paylaştı: Son kararı Sakaryalı verecek

Ayçiçeği Vadisi’nde iki kuşak aynı karede

KAPSÜL TEKNOLOJİ PLATFORMU, TOK 2024 İLE AKADEMİ VE SANAYİ DÜNYASINI BULUŞTURDU