ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

CHP 28.06.2024 19:31:02 0
ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ  ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Son olarak Kanlıkavak Parkı ve çevresinde sıkı denetim yapan Zabıta ekipleri, asılan afişleri kaldırırken, yayalaştırılmış yollarda motosiklet kullanan sürücülere ve çevreyi kirleten vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Son adresi Kanlıkavak parkı ve çevresi olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, kent mobilyaları, köprü demirleri, bina duvarları, direklere, trafo,  telefon ve elektrik kutuları gibi yerlere asılan afiş, ilan ve duyuruları kaldırdı.

Zabıta ekipleri, afiş asılmasının yasak olduğunu belirterek, cezai yaptırımda bulunacaklarını vurguladılar.

Ayrıca gerçekleşen denetimlerde motosikletlerini kaldırıma park eden sürücüleri uyaran ve yayalaştırılmış yola motosikletle girmenin yasak olduğunu söyleyen Zabıta ekipleri, kurallara uyulmasını gerektiğini hatırlattı.

Öte yandan çevreyi kirletenlere yönelik de ikazda bulunan ekipler, uymayanlara Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem uygulanacağını belirttiler.

Vatandaşların huzur, sağlık ve güvenliği için 7/24 görev başında olan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri denetimlerin devam edeceğini söyledi.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı

Bursa Kent Konseyi’nde Ertuğrul Aksoy dönemi

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

EFSANELER 'ALTIN AYAKLAR' İLE YAŞATILIYOR

TEPEBAŞI KADINLARIN YANINDA

34°