ZABITA EKİBİMİZ HAYVAN SAHİPLERİNE UYARIDA BULUNDULAR.

DİĞER 23.05.2024 15:30:41 0
ZABITA EKİBİMİZ HAYVAN SAHİPLERİNE UYARIDA BULUNDULAR.
Belediye Başkanlığımız’dan hayvan sahiplerine uyarı.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve beraberindeki belediye encümenleri büyük ve küçükbaş hayvan sahiplerini ikametlerinde uyardı.

Son günlerde kent merkezinde başıboş dolaşan hayvanlarla ilgili belediyi ye gelen şikayetler üzerine ekipler harekete geçti.

Zabıta ekipleri ve beraberindeki belediye encümenleri kentin değişik mahallelerindeki ikamet eden hayvan sahiplerine ulaşarak beraberinde götürdükleri tutanakları imzalattılar.

Belediye ekiplerinin hayvan sahiplerine imzaladığı tutanaklarda, ”Beslenmiş olduğunuz Büyük ve küçükbaş hayvanlarınızı gelişi güzel dışarıya saldığınız tarafımızca tespit edilmiştir.

Cadde ve sokaklarda orta refüjlerdeki ağaç ve çimlere zarar vermektedirler. Aynı zamanda trafiği olumsuz yönde etkilemektedir.

Bu konuda Büyük ve küçükbaş hayvanlarınızı gelişi güzel olarak sokağa salmamanız gerekmektedir.
Bu konuda özen gösterin” şeklinde uyarıldı.
Hakkari,Hakkari Belediyesi

Eşbaşkanlarımızdan Kurban Bayramı Mesajı / Ji Hevşaredarên me Peyama Cejna Qurbanê

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI…

Başkan Arı, Belediye Personelleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı