Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

DİĞER 27.06.2024 20:31:38 0
Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent genelinde işletme ve toplu taşıma araçlarına yönelik denetim çalışmalarına devam ediyor. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, gıdaların uygu koşullarda muhafaza edilmesini sağlamak, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını engellemek, hijyen ve gramaj standartlarına uyulup uyulmadığını belirlemek amacıyla kent genelinde denetim gerçekleştirdi. 

Marketlerde yapılan denetimlerde tarihi geçmiş ürünlerin satışını yapan işletmeye yönetmenliğin ilgili maddesine göre cezai işlem uygulandı. El konulan ürünler daha sonra imha edildi. 

Vatandaşların belirlenen gramaj ve sağlıklı ekmeğe ulaşması için fırınlar denetlendi. Gramaj ve hijyen kontrolleri yapılarak gerekli uyarılarda bulunuldu. 

Havaların mevsim normallerinin üzerinde sıcaklığa ulaşması nedeniyle toplu ulaşım araçlarında klima kullanımına yönelik denetimler yapıldı. Zabıta ekipleri, mevsim şartlarına uygun şekilde klima çalıştırması konusunda şoförlere uyarılarda bulundu. Mardin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin kent genelinde ki denetimleri aralıksız devam ediyor. 


Mardin,Mardin Belediyesi

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Yangın felaketinden etkilenen yurttaşlara yemek desteği

Eş Başkan Bucak, Konya Bilim Merkezini inceledi

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

DBB ulaşımda JINKART dönemi başlatıyor

BASINA VE KAMUOYUNA

Büyükşehir Belediyemiz 2025-2029 Stratejik Planı’nın Startı Verildi

Başkan Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

32.3°