YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİNDE YAZ DÖNEMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

CHP 25.06.2024 13:55:08 0
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİNDE YAZ DÖNEMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

İzmit Belediyesinin, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında başvurular başladı. Son başvuru tarihi 28 Haziran olan proje için kayıtlar, Tepeköy Mahallesindeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüz yüze yapılacak

İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, ücretsiz yüzme eğitimleri bu yaz da devam edecek. 28 Haziran Cuma gününe kadar sürecek başvurularda kayıtlar, Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No:69 adresindeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüz yüze yapılacak.

Başarılı Yüzücüler Takıma Seçilecek

Proje kapsamında 7-12 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde yüzme öğrenecek. Tamamlanacak eğitimlerin ardından başarılı olan sporcular İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılabilecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Âşıklar Mamak’ta Buluştu