YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİNDE KAYIT SÜRESİ UZATILDI

CHP 28.06.2024 14:03:22 0
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİNDE KAYIT SÜRESİ UZATILDI

İzmit Belediyesinin, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında başvuru tarihi 5 Temmuz tarihine kadar uzatıldı. Proje için kayıtlar, Tepeköy Mahallesindeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüz yüze yapılacak

Spor ve sporcu dostu İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, ücretsiz yüzme eğitimleri bu yaz da devam ediyor. 28 Haziran Cuma gününe kadar süreceği açıklanan başvurular, yoğun talep nedeniyle 5 Temmuz tarihine kadar uzatıldı. Kayıtlar, Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No:69 adresindeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüz yüze yapılacak.

Eğitimler Uzman Antrenörler Eşliğinde Gerçekleşecek

Proje kapsamında 7-12 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde yüzme öğrenecek. Tamamlanacak eğitimlerin ardından başarılı olan sporcular İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılabilecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı