YUNUSEMRE’DEN PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

CHP 19.09.2024 20:33:03 0
YUNUSEMRE’DEN PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

Yunusemre Belediyesi, vatandaşa daha iyi hizmet etmek adına personele yönelik eğitimlerini sürdürerek Kültür İşleri ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeline iletişim eğitimi verdi. İnsan İlişkileri Uzmanı Görkem Başaran tarafından Yunusemre Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimde kurum içi iletişim, vatandaş iletişimi, sorun çözme becerisi, motivasyon, etkili belediyecilik, ikna psikolojisi ve kriz yönetimi anlatıldı. Amaçlarının Yunusemre’de yaşayan 270 bin vatandaşa daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edilebilmesi adına mesai arkadaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz eğitimde personellerimiz kendilerini geliştirme imkanı buldu. Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve sevgili uzmanımız Görkem Başaran’a teşekkür ediyorum.”

Manisa,Yunusemre Belediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin süt tankı destekleri sürüyor

-ANI EVİ'NE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Çalış Sahil Bandı’nda bisiklet sürdüler