YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP 27.04.2024 06:31:18 0
YUNUSEMRE

Yunusemre Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen 23 Nisan Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımıyla Evrenos Kasap Emin Kaçar Altyapı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuva sonunda Manisa Futbol Kulübü birinci, Şehitler Spor Kulübü ikinci, Mavitaş Akademi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Surel ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can takdim etti. Turnuvaya katılan tüm takımları mücadelelerinden ötürü tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, çocukların gelişimini destekleyen, günün anlam ve önemine yakışan güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Doğan konuşmasında, "Bizim gönlümüzde tüm takımlar şampiyondur. Önemli olan burada centilmence mücadele edip dostlukları pekiştirmektir. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Semih Balaban'a, sporcularımıza emek veren antrenörlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisa,Yunusemre Belediyesi

ODUNPAZARI’NDAN MUHTARLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Konak’ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

İlkokul Yapımı İçin Protokol İmzalandı