Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Yılını Kutladı

CHP 4.10.2024 06:45:08 0
Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Yılını Kutladı

Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından 2013 yılında kurulan Yunusemre Muhtarlar Derneği, kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Manisa Yunusemre Muhtarlar Derneği, kuruluşunun 11. yılı kapsamında program düzenledi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin ve muhtarlar katıldı. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, programa katılan herkese teşekkür etti. Derneğin, Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından 2013 yılında kurulduğunu belirten Pehlivan, çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını ancak hiçbir zaman taviz vermediklerini söyledi. İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin’in de konuşmasının ardından üç dönem ve üzeri muhtarlık yapanlara plaket takdim edildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BASIN MENSUPLARIYLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Kemer’deki okullar tenisle Buluşacak

Patilerin Festivali 5. kez Gündoğdu Meydanı’nda

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NDAN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere servis desteği

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TEKSTİL ÜRETİM VE TASARIM MERKEZİ AÇILDI

ANTALYA VE İZMİR’DEN GELEN GENÇLER ESKİŞEHİR’İ GEZDİLER

4 Ekim Cuma İç Anadolu Gecesi

İlçemize Yeni Atanan İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Başkomiser Tolga Pazar’ı Makamında Ziyaret Edildi.