CHP 4.10.2024 06:45:08 0
Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Yılını Kutladı

Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından 2013 yılında kurulan Yunusemre Muhtarlar Derneği, kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Manisa Yunusemre Muhtarlar Derneği, kuruluşunun 11. yılı kapsamında program düzenledi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin ve muhtarlar katıldı. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, programa katılan herkese teşekkür etti. Derneğin, Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından 2013 yılında kurulduğunu belirten Pehlivan, çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını ancak hiçbir zaman taviz vermediklerini söyledi. İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin’in de konuşmasının ardından üç dönem ve üzeri muhtarlık yapanlara plaket takdim edildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı Konuk Etti

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNE ADAYLARINA DESTEK; GEBELİK OKULU SEMİNERLERİ BAŞLADI

3. KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR