CHP 25.09.2024 21:09:32 0
YUNUSEMRE BELEDİYESİ KÜTÜPHANESİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE

Öğrencilere ve kitapseverlere daha iyi hizmet vermek için tadilata giren Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi,  2024 – 2025 eğitim öğretim sezonunda Yunus Emre Millet Çarşısı 1. katta hizmet veren kütüphane, öğrencileri yenilenen yüzüyle karşılıyor. Rahat bir ortamda kütüphaneden yararlanan öğrenciler ücretsiz olarak internet hizmetinden yararlanıyor.

30 EYLÜL’DEN SONRA HAFTA SONU VE AKŞAMLARI HİZMET VERECEK

Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, 30 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi 08.30 – 22.30 saatleri arasında hafta sonu 09.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

KİTAP BAĞIŞI ALINIYOR

Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, kitaplarını bağışlamak isteyen kitapseverleri Yunus Emre Millet Çarşısı 1. katta hizmet veren Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi’ne bekliyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, eğitime her zaman öncelik verdiklerini belirterek tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti. Kütüphaneye gelen öğrenciler yenilenen yüzüyle kütüphaneyi çok beğendiklerini belirterek teşekkür etti.

Manisa,Yunusemre Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ ERDAL BAYKARA’YI UNUTMADI