YUNUS EMRE DÜŞÜNCELERİYLE ANILDI

CHP 6.05.2024 12:59:12 0
YUNUS EMRE DÜŞÜNCELERİYLE ANILDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Yunus'ca Düşünmek, Yunus Diliyle Konuşmak" konferansı, Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası kapsamında düzenlediği ve Prof. Dr. Haşim Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı "Yunus'ca Düşünmek, Yunus Diliyle Konuşmak" konulu konferans, Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konferansta Prof. Dr. Haşim Şahin, Yunus Emre’nin hayatı, yaşam felsefesi, dünyaya verdiği mesajlar başta olmak üzere etkileyici bir anlatım yaparken dinleyicilerin cevabını merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Konferans sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal tarafından Prof. Dr. Haşim Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU