Yosi Mizrahi, tek kişilik gösterisi ile Kırklareli’nden tam not aldı

BAĞIMSIZ 19.02.2024 20:01:14 0
Yosi Mizrahi, tek kişilik gösterisi ile Kırklareli’nden tam not aldı

Kırklareli Belediyesi tarafından, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve ünlü oyuncu Yosi Mizrahi’nin tek kişilik performası ile hayata geçirdiği “Hedx Bir Haşarı Hikayesi” 16 Şubat akşamı, Rektörlük Kültür Merkezi’nde, seyirci ile buluştu. 1 buçuk saat süresince, 30 yıllık kariyerinde başına gelenleri, bazen ironik çoğu zaman da mizahi bir şekilde seyirciye aktaran Mizrahi, “İşler başka türlü gelişseydi nasıl oldurdu?” sorusunun cevabını da sahnede esprili bir dille anlattı. Oyundan keyifli bir şekilde ayrılan Kırklarelililer, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve ekibine, kültür sanat aktiviteleri için teşekkür ettiler. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, tiyatro başta olmak üzere; sergi, panel, söyleşi, etkinlik, konser ve çok çeşitli aktivitelerin Kırklareli halkıyla buluşmaya devam edeceğini belirtti.

Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek