Yollar Asfaltlanıyor!

DİĞER 25.04.2024 00:28:10 0
Yollar Asfaltlanıyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu ilçesinde bulunan 10. Caddeye sıcak asfalt serdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı, Artuklu ilçesinin Nur Mahallesinde yer alan 10. Cadde’de yol çalışmasını tamamladı. Belediye ekipleri, yaklaşık bin metreyi bulan caddeyi sıcak asfaltla kapladı.

10. Caddelerde yol çalışmalarını bitiren belediye ekipleri, Mardin’in farklı cadde ve sokaklarında oluşan çöküntü ve çukurlara da yama yapmaya devam ediyor.

Belediyemizin yol çalışmasına Artuklu Belediye ekipleri de destek verdi.

Mardin,Mardin Belediyesi

BAŞKANIMIZ 'TRABZON'DAN DÜNYAYA TURİZM ZİRVESİ' TEMALI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ FAHRİ KONSOLOSUNDAN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TRABZON ECZACILAR ODASI YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ