Tarih: 22.10.2024 11:08

“Yol Hikayeleri” Resim Sergisi Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Pendik Belediyesi kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak Ressam Ali Naki İlhan’a ait “Yol Hikayeleri” adlı resim sergisi, Atatürk Kültür Merkezi’nde görücüye çıktı. Türkiye’nin değişik illerinde 40’a yakın kişisel sergi açmış Ali Naki İlhan’a ait resimlerin bulunduğu sergi, 27 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak.

Pendik Belediyesi, sanata verdiği destekle kültürel etkinlikleri sanatseverlerle buluşturmayı sürdürüyor. Atatürk Kültür Merkezi, son olarak Ressam Ali Naki İlhan’ın eserlerinden oluşan “Yol Hikayeleri” adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin farklı illerinde bugüne kadar 40’a yakın kişisel sergi açan sanatçının Pendik’teki ilk sergisinde 42 eseri yer alıyor.

Serginin açılışında konuşan Ali Naki İlhan, Pendik’te sanatını sergileme fırsatı bulduğu için mutluluğunu dile getirirken bu süreçte kendisine destek veren Pendik Belediyesi’ne özel olarak teşekkür etti. Sanatçı, “Yol Hikayeleri” adını verdiği bu sergide, yaptığı yolculuklardan ilham alarak oluşturduğu eserleri sanatseverlerin beğenisine sunduğunu belirtti.

27 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek

Ali Naki İlhan’ın eserlerini görmek isteyen sanatseverler, sergiyi 27 Ekim Pazar gününe kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaret edebilecek.


İstanbul,Pendik Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —