Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarımız Devam Ediyor

DİĞER 28.06.2024 15:01:01 0
Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarımız Devam Ediyor
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrimizin dört bir köşesinde yol, kaldırım ve kilit taşı döşemeleri üzerinde gerçekleştirilen bakım ve onarım faaliyetlerini titizlikle sürdürmektedir. Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızdan alınan geri bildirimler doğrultusunda belirlenen bölgelerde meydana gelen yol hasarlarını yerinde tespit etmekte ve hızla müdahale etmektedir.
Bu çalışmalar, ilgili planlama ve programlama faaliyetleri çerçevesinde öncelikli bölgelere yönlendirilerek, hem motorlu taşıt trafiği hem de yaya trafiği için daha güvenli ve konforlu bir altyapı sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Belediyemiz, şehrimizin estetik değerini artırma ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltme misyonuyla hareket etmektedir.

Siirt,Siirt Belediyesi

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Yangın felaketinden etkilenen yurttaşlara yemek desteği