Yol bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda; Kızıltepe ilçesi, Halkalı Mahallesinde şarampol çalışması devam ediyor. Akdoğan Grup Yolu ile Akyazı-Taşlıca-Büyükboğaziye-Çıplak Mahallelerini bir birine bağlayan yolun 49 kilometrelik kısmında yama çalışması tamamlandı. Narlı-Altıntaş Mahalleleri ile Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Lisesi güzergâhındaki asfalt yama çalışmaları tamamlandı.  Doğanlı Mahallesi’nde süren yol asfaltlama çalışması tamamlanırken Çayırlı-Çörekli Mezrası arasındaki yolda asfalt serimi yapıldı.

Derik ilçesi Düztaş ve Meşeli Mahalleleri arasında yol açma çalışması devam ediyor.

Midyat ilçesi Düzoba, Toptepe ve Çaldere Mahallelerinde asfalt yama çalışması tamamlandı.

Mardin,Mardin Belediyesi

ALANYA BELEDİYESİ ÖZ KAYNAKLARINA SAHİP ÇIKIYOR

MEME KANSERİ TEDAVİSİNDE UMUT: ARTIK ‘YOK’ DEĞİL, ‘ÇOK’ DİYORUZ

Yenimahalle’nin Parklarına Detaylı Bakım

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN ALANYA’NIN GELECEĞİNİ KURTARAN KARAR

Her 100 istek ve şikâyetten 96’sı sonuçlanıyor

Başkan Bozbey, “Bursalıların menfaatleri bizim birinci önceliğimizdir”

EMEKLİLERİN SOSYAL HAYATINA DOKUNUYORUZ

YALOVA BELEDİYESİ'NDEN HASTANEYE KESİNTİSİZ ULAŞIM

KUMDA ŞAMPİYON GÜMÜLDÜRSPOR

KARTAL BELEDİYESİ 2024-2025 KIŞ SPOR OKULU BAŞLADI

Siirt Belediyesi'nden 1100 Aileye "Hoşgeldin Bebek" Paketi Yardımı

Emine-Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezi Açıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile bir araya geldi.

Belediyemiz Araç Filosuna “Yeni İş Makinesi” Eklendi

BAŞKANIMIZ İBB ZABITA DAİRESİ BAŞKANI VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Çay TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu

Hacıhasan Keleminin Hasadı Başladı

Sandıklı’da Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi

GAZİANTEP’TE ÇEVRECİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM İÇİN TOPLU TAŞIMA FİLOSU YENİLENİYOR

“Çocuklar Depoda” buluşuyor

Başkan Lal Denizli İstanbul Turizm Fuarı’nda konuştu: Çeşme’yi deniz-kum-güneş olarak görüyorlar

ODUNPAZARI BELEDİYESİ, CUMHURİYET’İN 101. YILINI İKİ FESTİVAL İLE KUTLUYOR!

DOSD MERAM BİRİNCİ YAŞINI BAŞARILARLA DOLDURDU

ESHOT, üniversite öğrencileri için beş ekspres hattı devreye alıyor

‘Haylo Dîsa Tevlîhev Bû’ oyunu Van’da sahnelenecek

BAŞKAN TEPE , MUHTARLARLA BULUŞTU