Tarih: 24.10.2024 19:16

Yol bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda; Kızıltepe ilçesi, Halkalı Mahallesinde şarampol çalışması devam ediyor. Akdoğan Grup Yolu ile Akyazı-Taşlıca-Büyükboğaziye-Çıplak Mahallelerini bir birine bağlayan yolun 49 kilometrelik kısmında yama çalışması tamamlandı. Narlı-Altıntaş Mahalleleri ile Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Lisesi güzergâhındaki asfalt yama çalışmaları tamamlandı.  Doğanlı Mahallesi’nde süren yol asfaltlama çalışması tamamlanırken Çayırlı-Çörekli Mezrası arasındaki yolda asfalt serimi yapıldı.

Derik ilçesi Düztaş ve Meşeli Mahalleleri arasında yol açma çalışması devam ediyor.

Midyat ilçesi Düzoba, Toptepe ve Çaldere Mahallelerinde asfalt yama çalışması tamamlandı.

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git