Yitiksöz ve Evelahir’in Yeni Sayısı Okurlarla Buluştu

AK PARTİ 25.06.2024 19:40:07 0
Yitiksöz ve Evelahir’in Yeni Sayısı Okurlarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesinin Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz ve Evelahir dergilerinin yeni sayısı yayımlandı. Dergilerin aktüel sayılarına e-dergi formatında Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden ulaşılabiliyor.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür envanterini zenginleştirmek ve şehir kitaplığını genişletmek için faaliyetlerini artırarak sürdüren, bu noktada hayata geçirdiği faaliyetlerle 2023 yılında Türkiye Yazarlar Birliği tarafından “Kamu Yayıncılık” alanında ödüle layık görülen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz ve Evelahir dergilerinin yeni sayılarını okurlarla buluşturdu. Edebiyat, Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği tarafından 2023 yılının en iyi dergisi seçilen Yitiksöz’ün yeni sayısında; Ekrem Elmas, Derya Kurtoğlu, Metin Kaplan, Kemal Sayar, Cihan Aktaş, Yasin Mortaş, Vedat Ali Kızıltepe ve Fatma Bircan gibi pek çok usta edebiyatçının kaleme aldığı şiir, makale ve deneme türünde eserler yer alıyor. Şehrin kültür sanat dergisi olan Evelahir’in Mayıs – Haziran sayısında ise; sosyal medya, eski Maraş, Kahramanmaraş’ta şiir ve edebiyat, kültür sanat etkinlikleri ve yöresel lezzetler gibi çeşitli konular usta kalemler tarafından farklı perspektiften ele alınıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kültür Yayınları’nın yeni sayılarına e-dergi formatında https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi internet adresinden ücretsiz bir şekilde ulaşılabileceği belirtildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

PEAK Deprem Tatbikatı, Gerçeğini Aratmadı

ÜNYE, DENİZ ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”