Tarih: 28.10.2024 19:52

YILMAZ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayımladığı bir mesajla kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı zaferini 101. yıl önce Cumhuriyet’in ilanı ile taçlandırdığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Cumhuriyet, ilelebet yaşayacak; asırlarca muhafaza ve müdafaa edeceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Türk milletinin binbir emek ve fedakârlık ile Cumhuriyet’i kurduğunu belirtti. “Cumhuriyet, “Bilhassa kimsesizlerin kimsesi” olmak üzere inşa edilmiştir” diyen Yılmaz, şunları kaydetti: “Bugün, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın tüm mazlum milletlerinin makus talihini değiştiren, güçlüleri değil, haklıları yüreklendiren bir gündür. Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bağımsızlığını kazanan milletimizin, yönetimi ele aldığı gündür. Cumhuriyet, demokrasiye giden yolun en önemli adımı olsa da demokrasinin eksik kaldığı hiçbir rejim, tek başına millet egemenliğini sağlayamaz. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet!”

Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi

Orjinal Habere Git