YILDIZ KAMPI ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK

CHP 8.05.2024 12:55:29 0
YILDIZ KAMPI ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK

Yalova Belediyesi, hafta sonu için çocuklara güzel ve eğlenceli bir tiyatro gösterisini sunmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Baran Nogay’ın yazdığı ‘Yıldız Kampı’ adlı çocuk oyunu, 11 Mayıs Cumartesi günü minik tiyatro severlerle buluşacak.

Yalova Belediyesi, bu hafta sonu ‘Yıldız Kampı’ isimli çocuk oyunu ile minik seyircilerin eğlenerek öğrenmesini sağlayacak. Gösteride; teknolojinin yaygınlaşmasıyla beraber gelişen bireyselliğin aksine dostluğun, insan için her zaman bir ihtiyaç olduğunu ve yaşamın paylaşarak güzelleşeceğini aşılayacak.

Çocukların da aktif olarak yer alacağı tiyatro oyunu, 3 seans olarak Yalova Belediyesi Sabahattin Engin ve Mesude Engin Çocuk Tiyatrosu’nda minik tiyatro severlerle buluşacak. 13.00-15.00 ve 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek gösteriye; www.yalova.bel.tr adresindeki etkinlikler kısmından kayıt yaptırılması gerekiyor.

Yalova,Yalova Belediyesi

BAŞKAN ERDEM 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI RESMİ TÖRENİNE KATILDI

Başkan Tugay Samsun’da Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti

​Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”