YENİMAHALLE’NİN BETON YOLU YENİLENİYOR

CHP 17.10.2024 03:39:14 0
YENİMAHALLE’NİN BETON YOLU YENİLENİYOR

Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yenimahalle’de bulunan 3 sokakta beton yol çalışması gerçekleştiriyor

İzmit Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha konforlu bir şekilde yapabilmeleri adına kent genelindeki yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Yenimahalle’de kullanıma bağlı olarak deforme olan beton yolları yeniliyor.

Kısa Sürede Tamamlanacak

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki çalışmalarını yakın zamanda tamamlayacak. Vatandaşlar; Erdil Sokak, İsmail Akyıldız Hoca Sokak ve Tayfun Sokak’ta hızla devam eden çalışmalar tamamlandığında 800 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde güvenli ve konforlu yeni bir beton yola kavuşacak.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN "ASKIDA YEMEK" İÇİN ANLAMLI BAĞIŞ

Tarımı, kadınlarla canlandıracağız

Öğrenciler arıların dünyasını tanıdı