Yenimahalle’de Sokak Sokak İlaçlama Çalışması

CHP 2.07.2024 19:45:35 0
Yenimahalle’de Sokak Sokak İlaçlama Çalışması

Sinek ve haşere türlerinin çoğalmasını engellemek amacıyla sulak alanlara da yönelen ekipler,  ilaçlama faaliyetlerini ilçe geneline yayarak her gün sokak sokak ilaçlama çalışması yürütüyor.

İlaçlama işlemi yaz boyunca devam edecek

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Susuz, Karacakaya, Memlik, Yakacık, gibi sulak alanların bulunduğu bölgelerin yanında ilçe genelinde yedi adet soğuk sisleme makinası (ULV) kullanarak sivrisinek ve karasinek türlerinin yaygınlaşmasını engellemek amacıyla ilaçlama işlemi gerçekleştiriyor.

Huzurlu bir yaz için çalışmaya devam

Temizlik ve ilaçlama faaliyetlerinin yaz boyunca devam edeceğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yaz döneminde yaşanan sinek ve haşere sorununun önüne geçmek için ekiplerimiz sürekli ilaçlama çalışması yapıyor. Vatandaşlarımızın sinek oluşumunun azalması için çöplerini poşetli ve zamanında atması büyük önem taşıyor. İlçemizde halkın sağlığını ön plana alarak vatandaşın huzurlu bir yaz geçirmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ankara,Yenimahalle Belediyesi

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Nilüfer’de bisiklet kullanımı daha da artacak