YENİ YERLEŞİM YERLERİNE PARKE YOL ÇALIŞMASI

CHP 17.10.2024 21:27:42 0
YENİ YERLEŞİM YERLERİNE PARKE YOL ÇALIŞMASI

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Vatan Caddesi’nin yeni yerleşim bölgelerinde kapsamlı bir parke yol çalışması yapıyor. Yağışlar öncesi gerçekleştirilen çalışmalarla, stabilize olan yollara modern kilit parke taşları döşeniyor.

 

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin gelişen alanlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Vatan Caddesi’nin yeni yerleşim bölgelerinde kapsamlı bir parke yol çalışması başlatıldı.

Yağışlar öncesinde gerçekleştirilen bu çalışmalarla, stabilize olan yollar modern kilit parke taşlarıyla kaplanıyor. Bu sayede hem ulaşım konforunun artırılması hem de bölgenin estetik görünüme kavuşması amaçlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve bölgedeki yolların modern bir görünüm kazanması bekleniyor. Yalova Belediyesi, vatandaşların görüş ve önerilerini her zaman dikkate alarak, şehirdeki hizmetlerini geliştirmeye devam edecektir.


Yalova,Yalova Belediyesi

MEME KANSERİNDE “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR”

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK

İZSU Genel Müdürlüğü 110 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçireceği projeyi vatandaşlara tanıttı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ekrem Balkan’ı Ziyaret Etti.

TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN “ASKIDA YEMEK” İÇİN ANLAMLI BAĞIŞ

Keçiören, “Şiddetle Mücadele Etmekten Korkma” dedi

YENİ YERLEŞİM YERLERİNE PARKE YOL ÇALIŞMASI

Konak’ta Çöp Ev Mesaisi: Bir Evden 10 Ton Atık Çıktı

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU MEMUR ADAYLARININ YANINDA

16.3°