Yeni nesil okul bahçeleri Sorgun Belediyesi

Yeni nesil okul bahçeleri Sorgun Belediyesi'nden

Yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan ilçedeki okulların fiziki kalitesini artıran Sorgun Belediyesi, öğrencilerin kullandığı ortak alanların bakımını gerçekleştirdi.

Oyun gruplarının bakım ve onarımının yanı sıra çocukların keyifli zaman geçirmesi için bahçelerde kilit parke tamiratı, ağaç dikimi ve bakım onarım çalışmaları, saha oyun alanları ve bakım onarım çalışmaları yapıldı. Sorgun Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim zilinin çalmasından günler önce ilçedeki okullarda hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Oyun alanlarının bakım ve tamirinin yanı sıra, çocukların keyifle zaman geçirmesi için oyun çizgileri yapıldı. Bahçelerde kilit parke tamiratı, ağaç dikimi ve bakım onarım çalışmaları, saha oyun alanları ve bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Çalışmalarımıza Hız Verdik

Belediye olarak her fırsatta önceliği eğitime verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci; “Gençlerimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması için okullarımızdaki çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İlçemizde bulunan mevcut okullarımızın kalitesini artırmayı sürdürüyoruz. Okulların açılmasına sayılı günler kala çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle çocuklarımızın keyifle vakit geçirdiği okul bahçesi ve oyun gruplarının bakım ve tamirini yapıyor, okul çevresinde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Kilit parke tamiratı, ağaç dikimi ve bakım onarım çalışmaları, saha oyun alanları ve bakım onarım çalışmalarını yaptığımız okullarımız eğitim öğretime hazır. Gençlerimiz yeter ki okusun, yeter ki okullarına severek gelsin” diye konuştu.

Yozgat,Sorgun Belediyesi

SIRACA SOKAK'TA ASIRLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ

Başkan Doğan'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINDAN 6 KİŞİYİ KURTARDI...

ŞEHİTKAMİL’DE SURİYELİLER’İN RUHSATSIZ İŞLETMESİNE İZİN YOK!

BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR VE SANAT SEZONUNU AÇIYOR

1. JUDO ŞENLİĞİ LAPSEKİ'DE BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI

EKİM AYI, ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE BAŞLIYOR

Keçiören’de mevsimlik budama çalışması