YENİ DOĞAN BEBEKLERE HOŞ GELDİN HEDİYESİ

AK PARTİ 5.07.2024 19:55:47 0
YENİ DOĞAN BEBEKLERE HOŞ GELDİN HEDİYESİ

Kâğıthane Belediyesi tarafından yeni doğan bebeklere temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu çantalar hediye ediliyor.

Kâğıthane’de yaşayan 0-6 ay grubundaki bebeklerin aileleri evlerinde ziyaret edilerek, içinde bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlerin olduğu çantalar kendilerine teslim ediliyor. Ayrıca yeni doğan bebek çantasına sahip olmak isteyen aileler bebeklerinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ile başvuru yapabiliyor.

Yeni doğan bebek paketinin içerisinde; suluk, pişik kremi, ıslak mendil, ateş ölçer, müslin bez, bebek şampuanı gibi temel ihtiyaç malzemeleri yer alıyor.

Yeni doğan bebek hediyelerine sahip olmak isteyen aileler Belediye'nin 444 23 00 numaralı çağrı merkezini arayarak başvuru yapabilirler.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor