Tarih: 18.09.2024 12:06

Yeni AVS'lerin Kurulum Yerleri Belli Oldu…

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Belediyesi vezne hizmetlerini yaygınlaştırmak amacıyla kurulması planlanan üç adet yeni AVS (Akıllı Vezne Sistemleri) noktasının belirlenmesi adına hemşehrilerimizin katılım gösterdiği anket sonuçlandı.

Anket sonuçlarına göre, 17 Burda AVM giriş kapısı önü, Barbaros Mahallesi Troya Caddesi (Çabis Noktası) ve Özgürlük Parkı noktalarına önümüzdeki günlerde AVS kurulumu yapılacak.

Öte yandan, hemşehrilerimizin ödemeye yönelik işlemlerini kolaylaştırmak, Belediyeye gelmelerine gerek kalmadan ödemelerini gerçekleştirmelerine olanak sağlamak adına;

adreslerinde bulunan Akıllı Vezneler ile de 7/24 akıllı su sayaçlarına ait kontör yüklemesi, mekanik sayaçların Abone Numarası aracılığıyla ödemeleri ve Belediyeye ait tüm ödemeler gerçekleştirilmektedir.

17.09.2024 15:54

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi