Yazılım Mühendisliği Nedir?, Yazılımda kendimizi nasıl geliştiririz?

MHP 17.04.2024 06:15:06 0
Yazılım Mühendisliği Nedir?, Yazılımda kendimizi nasıl geliştiririz?

Tarih : 15 Nisan 2024

Günümüzün önemli mesleklerinden biri olan Yazılım Mühendisliği ile ilgili olarak, Belediyemizin katkıları ve Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’un katılımları ile, Belediyemiz çok amaçlı toplantı salonunda Yazılım Mühendisliği Nedir?, Yazılımda kendimizi nasıl geliştiririz? programı düzenlendi.

Öğrencilerin ve vatandaşlarımızın da katılımları ile düzenlenen programda konuşmacı Berkan Ercan ve online olarak katılan konuşmacılar, Yazılım Mühendisliği konusunda bilgilerini paylaştılar.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun programda yapmış olduğu konuşmasında, yazılım mühendisliğinin önemine dikkat çekerek, programa katılan konuşmacılara teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

BAŞKAN AYNACI VAKIF TOPLANTISINA KATILDI.

İlçe Genelinde Faaliyet Gösteren Fırıncı Esnaflarıyla Toplantı Gerçekleştirildi.

Belediyemizde Bayramlaşma Geniş Katılımla Gerçekleşti.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

Ramazan Bayramı Coşkusu Çarşı Camii'nde Yaşandı.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ!

Davranışı ile örnek olan işçiye, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun tarafından teşekkür belgesi verildi.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

20°